zaterdag 4 september 2010

Happy B-day to me!

Alweer 26 zomers huppel ik rond op deze aardkloot! Weet je wat me zo opvalt? Naarmate de jaren verstrijken voel ik me steeds minder echt jarig op mijn eigen verjaardag. Vroeger als klein meisje was ik zelfs een beetje zenuwachtig de avond voor m'n verjaardag maar nu was ik het bijna vergeten. En hoewel ik nu de respectabele leeftijd van 26 heb bereikt - de verkeerde kant van de 20 - was gisteren toch wel even een avond om niet te vergeten. Ik voelde me weer net als vroeger ECHT jarig! 


Mijn telefoon werd natuurlijk na twaalven belaagd met belletjes en smsjes van lieve vrienden en vriendinnen. Ik was toen met mijn zusjes onderweg naar Utrecht waar ik met vrienden zou gaan stappen in de Monza. In de Monza is iedere vrijdagavond Supah Dupah, mijn favoriete feestje met lekker veel hiphop en dikke dansbare beats. De bedenker van Supah Dupah, Ron Simpson, is een goede vriend van mijn nichtje en had speciaal voor mij een verhoogd gedeelte op de dansvloer afgezet en gereserveerd voor mij en mijn vrienden. Omdat ik jarig was! Now, ain't that nice?



Dat gedeelte heeft banken waar we op konden chillen en er stond ook een tafeltje met flessen drank voor ons klaar. Nice! Ik voelde me helemaal VIP en een Birthday Girl! ^^ 

Vandaag heb ik lekker uitgeslapen (of is het nog steeds die jetlag), ben ik een beetje brak maar desalniettemin very happy de peppy! Ik zit nu op het kadootje van mijn ouders, een zeer chille bureaustoel die ik echt wel nodig had aangezien ik de helft van de tijd achter de computer zit. Ook hebben ze dit computerkamertje, ook wel rommelhok, opgeknapt door de muren mooi wit te schilderen. En hier in de hoek van dit kamertje staat een kartonnen doos waarin mijn andere kadootje zit. Een nagellak rek!! Die ga ik zo lekker uitpakken en vullen met mijn flesjes. Zal ik het op kleur of op merk sorteren, wat is handiger/mooier denken jullie?

Vanavond komt mijn familie hier en rond etenstijd komen Bas en nog wat meer vrienden en vriendinnen langs om samen een hapje te eten en wat bij te kletsen. Gezellig! Bas doet trouwens de hele tijd geheimzinnig over zijn kadootje dus ik ben benieuwd wat ik van hem ga krijgen straks...

Een fijn weekend gewenst my loves! 

Until next time,
Serena Verbon