dinsdag 28 september 2010

Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss


De make-up van Chanel laat menig beautyhartje sneller kloppen en met name de lipproducten zijn fenomenaal. Dit najaar komt Chanel met een nieuwe collectie genaamd Rouge Allure Extrait de Gloss - een hele mondvol! Uit deze collectie ontving ik een drietal lippenstiften en een drietal glossjes die ik hieronder met plezier voor jullie heb gereviewed. Kijken jullie mee naar de full face swatches?


Chanel tasje met alle lipproducten bij elkaar

Chanel is een heerlijk luxe merk met prachtige make-up. De verpakkingen alleen al stralen luxe uit, I love it! De lippenstiften zitten trouwens in vrij zware hulzen en gaan open met een speciaal kliksysteem. Ook de lipglossen liggen zwaar in de hand. Het glanzende zwart met gouden details en het matgouden Chanel logo doen het hem gewoon. I'm a sucker for Chanel.

Ik heb lipgloss in de kleuren Insolence (57-lichtroze), Exces (60-knalrood) en Fatale (61-donkerrood) en lippenstift in de kleuren Insolente (65-knallend roze), Excessive (67-knalrood) en Fatale (71-donkerrood). Zoals je aan de namen kunt zien zijn de lipglossen en de lippenstiften qua kleur gelijk aan elkaar, maar door het verschil in structuur en aanbrengen lijken de kleuren toch heel anders.

Swatches!

Het leek me leuk om de foto's te maken terwijl ik de lippenstift of gloss aan het aanbrengen ben, ik was gewoon wat aan het experimenteren. Het zijn erg veel foto's trouwens, hope you don't mind!

Rouge Allure Extrait de Gloss in Insolence (57)


Rouge Allure in Insolente (65)


Rouge Allure Extrait de Gloss in Exces (60)

Rouge Allure in Excessive (67)


Rouge Allure Extrait de Gloss in Fatale (61)


Rouge Allure in Fatale (71)


De kleuren zijn prachtig, niet? De roze (Insolence) gloss is mijn favoriet. Ik draag hem dagelijks en ook zien jullie deze vaak voorbij komen in looks en video's. Daarnaast is de donkerrode lippenstift (Fatale) ook favoriet. Deze draag ik niet dagelijks maar voor feestjes, dipdagen en make-up looks is 'ie geweldig! Ik vind donkerrood mij altijd net iets warmer en mooier staan dan die fellere, knalrode kleuren zoals Excessive. Oh, de Fatale gloss is ook erg mooi. Een donkere roze/rode kleur, ik moet spontaan denken aan het woord 'cerise' als ik die kleur bekijk!

Naast het feit dat de kleuren prachtig zijn is de kwaliteit ook zeker om naar huis te schrijven. De glossjes zijn dik en dekkend, glanzend maar niet plakkerig. Ze bevatten eens een keertje geen shimmer wat een welkome afwisseling is. De applicators brengen de gloss fijn aan op mijn lippen, ik hoef maar een keertje te dippen en dan heb ik genoeg gloss voor mijn mond. Voor een gloss blijven ze behoorlijk lang zitten, na een paar hapjes en drankjes vervaagt de kleur pas.


De lippenstiften zijn ook geweldig. Ook deze bevatten geen shimmer en dekken meteen zodra je ze aanbrengt. Je lippen drogen niet uit en de kleur blijft erg lang zitten. Als je een gloss aanbrengt over de lippenstift heen gaat de kleur zelfs nog langer mee.

Ik heb eens wat kleuren gemixed en gematched en ik heb een mooie combinatie gevonden; lippenstift Insolente met een beetje lippenstift Fatale in het midden en lipgloss Insolence erover heen. Pretty! De kleur doet me denken aan de kleur van bramensap.


Helaas is Chanel niet zo goed voor je portemonnee. De producten uit deze Rouge Allure Extrait de Gloss lijn kosten €29,50 per stuk. Slik! Toch zijn deze producten hun geld dubbel en dwars waard en als je op zoek bent naar een echt mooie lipstick of lipgloss kan ik je deze lijn van harte aanbevelen. Chanel is ook niet iets wat je zomaar koopt vind ik, het is echt een luxe kadootje voor jezelf (of voor een ander), echt iets om jezelf op te trakteren of om iemand mee te verwennen. 

Until next time,
Serena Verbon