maandag 13 april 2009

just a note #2

Dag luitjes!

Hahaaa! Geweldig woord is dat toch, luitjes, en zo heerlijk Indisch ook. Wilde ik altijd al een keertje zeggen, dus bij deze. Ik volg sinds begin dit jaar een cursus via mijn werk, genaamd de introductiecursus Klinisch-Farmaceutisch Onderzoek. Morgen heb ik mijn eerste examen, over de vakken Immunochemie en -assays en Basis Farmaceutische Chemie. [sarcasme] Echt een eitje als je eerst moleculaire biologie hebt gestudeerd! [/sarcasme]. Anyways, ondanks het goede weer, mijn nieuwe Twitter verslaving, en de vreemde drang om ineens allemaal andere dingen te gaan doen zolang het maar niets met studeren te maken heeft, denk ik de stof toch al wel aardig onder de knie te hebben. Morgenochtend om half 11 begint de ellende, dus ik reken op jullie mental support ladies!! :D Alleen dat kan me door het examen slepen, seriously!

Dan nog even een Twitter update, ik heb gekozen voor "to tweet". Ik speelde al enige tijd met de gedachte en gut oh gut wat is het verslavend! Maar gut oh gut wat is het leuk! Niet alleen weet ik wat Justin Timberlake in zijn schild voert, ook kan ik fijn babbelen met andere beautyblogsters, wordt ik op de hoogte gehouden van de nieuwste blog-updates, en kan ik via Twitter meiden hosselen als testpersonen voor mijn nieuwe produkten! Ik ontdek iedere minuut zowat een leuke meid met een toffe blog en maak leuke nieuwe contacten. Ik ben om. It's Twitterrific!

Ik was trouwens zaterdag op een verjaardag en ik gooide zo in de groep dat ik Twitter eindelijk had ontdekt. Het antwoord was "Twitter? Was dah? Ik ken wel Twister!". Hahaha! Toen voelde ik mij heel modern. Maar zo bekend is het dus kennelijk nog niet. Niemand op de verjaardag had een account en kon precies vertellen wat het was.

Heb jij wel een Twitter account, FOLLOW ME! Dat vind ik niet alleen leuk, ook blijft je a la minute op de hoogte van mijn prive bezigheden, blog- en shop updates, en kun je je aanmelden als testpersoon als ik ze zoek. Very handy en lots of fun! Mijn (overigens prachtig gepimpte, vind ik dan) account: www.twitter.com/serenaverbon

Na morgen is het eindelijk gedaan met het studeren, en heb ik weer lekker wat rust zodat ik eindelijk eens wat leukere berichten kan posten. De afgelopen posts waren nogal boring en vereisten niet veel research of foto's zegmaar.

Wat staat er op de planning:
- review en swatches en FOTD met pigmentjes J-Cosmetics
- video "Nice & Tacky"
- review mascara Rimmel Sexy Curves vs. Lancome Oscillation
- geshopt: KLERE! (heel veel!)
- geshopt: MAKE-UP (ook heel veel!)
- Geitenmelk - why is it sooooo skinloving?
- Aardbeitjes - ook heerlijk voor je huid
- video "Bath Cupcakes"

Dat klinkt veelbelovend nietwaar?

Ik ga maar weer eens even aan de studie,
Wish me luck y'all!

Until next time
~Serena Verbon